Nieuwe versie site

published May 23, 2007, last modified Jun 04, 2007

De nieuwe versie van mijn website is in de lucht!

Mijn website heeft een nogal grondige opknapbeurt gehad. De inhoud is eigenlijk niet veranderd. Maar onderhuids is de boel volledig overhoop gehaald.

Eerst draaide mijn website op het web applicatie framework Zope 2.7. Nu zit er Zope 2.9 onder en het CMS (Content Management Systeem) Plone 2.5. Twee andere belangrijke nieuwe onderdelen zijn het weblog product Quills en LinguaPlone. Quills gebruik ik voor dit weblog en voor het weblog (preeklog, podcast , preekcast) van mijn kerk. Met LinguaPlone regel ik wanneer er Engelse en wanneer Nederlandse vertalingen van de inhoud zichtbaar zijn.

Oude links zouden nog steeds moeten werken, soms via een redirect.  Zie je ergens (hier of op andere sites) verwijzingen die niet kloppen, meld dat dan bij mij. De officiële locaties van de atom feeds zijn overigens wel gewijzigd. Dus als je van de feeds gebruik maakt, pas die dan graag aan. Verkeer naar de oude feeds wordt wel correct doorgestuurd.

Veel plezier met deze vernieuwde site!