02

published Jan 04, 1000

The BBC not only reports the news, but lately has been the topic of news itself. Herewith a few interesting articles.

Ik heb de afgelopen zes maandagavonden een gebedscursus gevolgd: "Here, leer ons bidden." Die titel komt van de discipelen van Jezus, die dat aan hem vroegen. Hij leerde hen toen het Onze Vader als basisgebed. Deze cursus behandelt ook vooral de basis. Beginners worden op weg geholpen. Mensen die al wel ervaring hebben met bidden, maar wat huiverig zijn om hardop in een groep te bidden, kunnen hier ook in een veilige leeromgeving ervaring opdoen.

Ook Dick Westerkamp sprak op de New Wine conferentie en wel over geestelijke strijd. Hier een samenvatting van die toespraak, de tweede van zaterdag 17 januari 2004.

Dit is een een samenvatting van de lezing tijdens de New Wine avond van 8 november 2003. Wat New Wine ongeveer inhoudt, zal ik aan het eind uitleggen. Maar eerst de lezing van Jan Bakker over het zoeken van Gods aangezicht, simpel gezegd: bidden en bijbellezen.

Microsoft Internet Explorer bleek mijn website niet goed weer te geven. Dat was niet mijn fout, maar gelukkig kon ik het oplossen. [Update: het blijkt toch niet aan Internet Explorer te liggen.]

Chris Pemberton sprak op zaterdagavond 17 januari 2004 op de New Wine conferentie over de Kracht van de Geest.

Op de middag van zaterdag 17 januari 2004 tijdens de New Wine conferentie gaf Chris Pemberton een workshop over leven als Jezus. Het was vooral een verhaal door hem met daarna gelegenheid tot vragen.

Een aantal leden van mijn kerk hebben het afgelopen weekend twee keer de musical 'Connected' opgevoerd. Dat zette mij aan het denken over de dood.

Dit is een artikel dat ik voor de komende almanak (2003-2004) van mijn oude studentenvereniging NSR heb geschreven. Een "sneak preview" dus!

Ik krijg de laatste tijd vrij veel mails met virussen binnen. Enkele gedachten en wat basistips.